Είμαστε η Νάντια και η Ζωή!

Τον Οκτώβριο του 2011 ιδρύσαμε τις Μικρές Ιστορίες με στόχο να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου κάθε παιδί νιώθει σημαντικό και ξεχωριστό και του δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί και να μάθει τον κόσμο γύρω του μέσα από το παιχνίδι!
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για θέματα που αφορούν τη βιωματική μάθηση, συμμετέχουμε σε σχετικά συνέδρια-ομιλίες, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα των παιδαγωγικών στα σχολεία του εξωτερικού και πραγματοποιούμε συχνές παιδαγωγικές συναντήσεις με στόχο την συζήτηση για θέματα που αφορούν τόσο την εξέλιξη των παιδιών όσο και το παιδαγωγικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται στις τάξεις.
 
Επίσης, η ομάδα μας συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και το τμήμα ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με στόχο να γνωρίσουν οι σπουδάστριες την παιδαγωγική μας προσέγγιση και να μπορούν επίσης να εφαρμόσουν στα παιδιά των τάξεών μας καινοτόμα προγράμματα.
 
Στις Μικρές Ιστορίες είμαστε ομάδα: η Σοφία, η Βικτωρία, η Δώρα, η Βάσω, η Λευκή, η Εύα, η Χαρά κι η Ελένη, όλοι εμείς που συνεργαζόμαστε καθημερινά ή τακτικά μέσα στο χώρο του σχολείου, βοηθάμε ο καθένας με την όρεξη, τη φαντασία, το μεράκι, τις γνώσεις του, ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα!