Είμαστε η Νάντια και η Ζωή!

Τον Οκτώβριο του 2011 ιδρύσαμε τις Μικρές Ιστορίες με στόχο να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου κάθε παιδί νιώθει σημαντικό και ξεχωριστό και του δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί και να μάθει τον κόσμο γύρω του μέσα από το παιχνίδι!
Στις Μικρές Ιστορίες είμαστε ομάδα!
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για θέματα που αφορούν τη βιωματική μάθηση, συμμετέχουμε σε σχετικά συνέδρια-ομιλίες, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα των παιδαγωγικών στα σχολεία του εξωτερικού και πραγματοποιούμε μια φορά τον μήνα συνάντηση παιδαγωγών με στόχο την συζήτηση για θέματα που αφορούν τόσο την εξέλιξη των παιδιών όσο και το παιδαγωγικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται στις τάξεις.
Η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και 3 χρόνια με το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και το τμήμα ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με στόχο να γνωρίσουν οι σπουδάστριες την παιδαγωγική μας προσέγγιση και να μπορούν επίσης να εφαρμόσουν στα παιδιά των τάξεων μας καινοτόμα προγράμματα.
Εδώ, λοιπόν, μπορείτε να γνωρίσετε εμάς και τους συνεργάτες μας, όλους εμάς δηλαδή που συντονίζουμε το πρόγραμμα και τις δράσεις του παιδικού σταθμού!